Vanliga frågor

När kan jag göra nästa kurs?

Vi har DeVi Coaching kurser konstant med flera Coacher som verkar samtidigt, vissa kurser sker där tio timmar är fördelat på fem veckor, då är kurserna två gånger i veckan (det är bästa resultat att inte ha för långa avstånd mellan möten). Andra väljer att ha en DeVi Coaching över en helg där vi samlas 6 timmar en lördag och 4 timmar en söndag. Det finns även andra som skräddarsyr en kurs Online.

Finns det några måsten i kursen?

Om du vill ha ett bra resultat av kursen så är det nödvändigt att du fullföljer alla tio träffar, det är annars inte möjligt att se och gå igenom alla teman. Är du därför inte säker på att du kan vara med under 10 träffar så är det bättre att avvakta tills du är redo. (det skapas en dynamik i varje grupp och den kan allvarligt skadas om det blir avhopp, därför ser vi gärna att ha ett möte innan kursens start för att säkerställa att alla deltagare är mogna att delta).

Det är bra om du har med en laptop eller platta. Det går även med en mobil.

Vad kostar kursen?

En DeVi Coaching 1-1 (Individuell) 24 995 kr

En DeVi Coaching i en mindre grupp a 3-5 personer 7995 kr

En DeVi Coaching i en större grupp a 10-20 personer 1995 kr

Finns det möjlighet att få någon typ av rabatt?

DeVi Coaching har skapats för att hjälpa människor att snabbt kunna uppdatera sig och få insikt och redskap i nya tiden. Därför är DeVi Coaching inte vinst intresserad utan vi värnar om att täcka kostnader för våra Coacher och lokaler, du kan därför kontakta oss om du har ett skäl som du tycker vi skulle känna till. Det finns en mängd situationer i livet som vi inte råder över. Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt möte så ska vi se vad vi kan göra.

Vi har även kampanjer lite då och då. Nu vecka 31 till 34 har vi en rabatterad kurs, tryck här

Var är DeVi Coaching?

Fram tills 2020 har vi främst varit i Stockholm, från och med sommar 2020 kommer vi söka upp alla Sveriges kommuner för att på det sättet säkerställa att vi har gjort vårt bästa för att hjälpa till i den här övergången till Rymdålder.

Nu använder vi en Kombi av Online möte där vi även ger möjlighet för några att vara på plats. Vi använder digitala video möten där du endast trycker på en länk. Ingen fara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *